Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
  2017
 • Sodelovali smo na SAP Forumu

  15. junij 2017

  V četrtek, 8. junija 2017, je na Brdu pri Kranju potekal SAP Forum 2017, katerega naslovna tema je bila uresničitev vizije digitalnega gospodarstva. Dogodek je gostil več kot 600 udeležencev, v uvodnem delu pa smo poslušali priznanega strokovnjaka Martina Wezowskija, ki je predstavil iskanje ravnovesja med sodobno tehnologijo in človečnostjo.
  Več o ...
   
 • Avtenta obnovila mednarodni certifikat ISO 9001: 2008

  1. junij 2017

  Avtenta je obnovila mednarodni certifikat ISO 9001: 2008, ki določa zahteve za sistem vodenja kakovosti, delovanje vodstva, ravnanje z viri, izvajanje osnovne dejavnosti in nadzor (merjenje, analize in izboljševanje).
  Več o ...
   
 • Kjer je red, je tudi kakovost

  5. maj 2017

  Vsi imamo radi kakovostne izdelke in storitve. Zanje v podjetjih skrbijo ljudje, katerih naloga je vodenje sistema kakovosti. Ta pa je neločljivo povezana s procesi in dokumentacijo. V okoljih, kjer vlada red, lahko uspeva tudi visoka kakovost.
  Več o ...
   
 • Dokumentni sistem je rešilna bilka pisarniškega okolja

  12. april 2017

  Povprečen zaposleni v strogo pisarniškem okolju porabi približno 10 tisoč listov papirja letno, podjetja pa za tiskanje in upravljanje dokumentov porabijo do dva odstotka letnega prometa. Čeprav je res, da tiskanje ni poceni, večino izdatkov vendarle predstavljajo stroški dela, ki se jih velikokrat sploh ne zavedamo.
  Več o ...
   
 • Kako blizu ideala brezpapirnega poslovanja ste?

  27. marec 2017

  V četrtek, 23. 3. 2017 smo uspešno izvedli dogodek »Kako blizu ideala brezpapirnega poslovanja ste?« Na brezplačnem posvetu o brezpapirnem poslovanju smo strokovnjaki iz podjetij Avtenta, Marg, ZZI, Cetis ter Telekom Slovenije poudarili pomen uporabniške izkušnje in poznavanja strank ter predstavili rešitve.
  Več o ...