Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
  2016
 • Srečno 2017

  21. december 2016

  Hvala za vse Priložnosti, Sodelovanje in Zaupanje v letu 2016,
  Naj bo novo leto Ustvarjalno, polno pogumnih Idej in odmevnih Uspehov.
  Želimo Vam Čarobne Praznike in Vse Najlepše v 2017!
  Več o ...
   
 • SAP ERP- cenovno dostopen tudi srednjim in manjšim podjetjem

  28. oktober 2016

  V četrtek, 27. oktobra 2016, smo v sodelovanju s Telekomom Slovenije organizirali dogodek SAP ERP- cenovno dostopen tudi srednjim in manjšim podjetjem. Skupaj ponujamo rešitve, ki lahko vaš posel nadgradijo in mu dajo nove razsežnosti. Z izborom najboljših SAP-tehnologij in najsodobnejših procesov za vašo panogo vam SAP ERP brez začetnih investicij zagotavlja stroškovno učinkovito rešitev.
  Več o ...
   
 • Avtenta z nazivom SAP Gold Partner!

  8. avgust 2016

  Velikan poslovne aplikacijske programske opreme SAP je Avtento ponovno okronal z nazivom Zlati partner – SAP Gold Partner, ki velja za najvišji naslov znotraj SAP partnerstva.
  Več o ...
   
 • Utrinki s SAP Foruma 2016

  15. junij 2016

  Avtenta je na torkovem SAP Forumu predstavila SAP Paketne rešitve v Telekomovem oblaku za manjša, srednja in velika podjetja. Podrobnosti naše rešitve, ki jo na trgu ponujamo skupaj s Telekomom Slovenije, je predstavil dr. Rok Libnik, vodja programa B2B IKT v Telekomu Slovenije.
  Več o ...
   
 • Pridružite se nam na SAP Forumu, 14. junija 2016

  14. junij 2016

  Vsako leto SAP Slovenija pripravi srečanje partnerjev, strank in vseh, ki želijo izvedeti najnovejše smernice na področju SAP rešitev. Tako je SAP Forum postal eden izmed poglavitnih letnih dogodkov za vse, ki se zanimajo za SAP rešitve.
  Več o ...
   
 • Avtenta na Dnevu zmagovalnih praks 2016 v okviru projekta Zlati kamen

  2. junij 2016

  V Mestni hiši Ljubljana je danes potekal dogodek namenjen občinam - Dan zmagovalnih praks projekta Zlati kamen, in sicer v organizaciji Planeta GV. V okviru dogodka so podelili nagrade najbolj prodornim občinam na področju trajnostnega razvoja. Letos je glavno nagrado prejela Zelena prestolnica Evrope - Občina Ljubljana za področje mobilnosti.
  Več o ...
   
 • Telekom Slovenije prejel prestižno nagrado SAP QUALITY AWARD za projekt z Avtento

  11. maj 2016

  Telekom Slovenije je prejel prestižno mednarodno nagrado SAP Quality Award za uvedbo rešitve SAP Success Factors za ciljno vodenje kadrov. Rešitev je bila uvedena z odličnim sodelovanjem Telekoma Slovenije in Avtente.
  Več o ...
   
 • Avtenta je v sodelovanju s podjetjema Marg in ZZI izvedla dogodek Digitalna transformacija

  11. maj 2016

  V sodelovanju s podjetjema Marg in ZZI je Avtenta to sredo izvedla dogodek na temo Digitalne transformacije.
  Več o ...
   
 • Avtenta na Slovenskem kadrovskem kongresu 2016

  14. april 2016

  Avtenta se letos prvič predstavlja na osrednjem letnem dogodku namenjenemu HR strokovnjakom in kadrovskim managerjem. Slovenski kadrovski kongres poteka v znamenju inovacij, implementacij in uspešnih izvedenih HR projektov.
  Več o ...
   
 • Avtenta prisotna na Zlatem kamnu 2016

  23. marec 2016

  Avtenta prisotna na dnevu občin in srečanju županov. Gre za najbolj odmevno strokovno srečanje na področju lokalne samouprave, kjer si izkušnje ter poglede o razvojnih možnostih ter dobrih praksah izmenjajo najvišji predstavniki lokalnih skupnosti, predstavniki gospodarstva kot tudi vladni predstavniki.
  Več o ...