Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
  2013
 • Avtenta na dogodku smartdoc by media.doc 2013

  26. september 2013

  V konferenčnih prostorih Domus Medica v Ljubljani v teh dneh (24. in 25. september) potekajo Posvetovanja z mednarodno udeležbo smartdoc by media.doc 2013 – pametno upravljanje z dokumenti, ki jih organizira Društvo informatikov, dokumentalistov in mikrofilmarjev.Na posvetovanjih sodeluje tudi Avtenta in sicer bo mag. Mojca Skok na primeru iz prakse predstavila proces priprave pogodb in dokumentov javnega naročanja v javni upravi.
  Več o ...
   
 • GENERALI zavarovalnica d.d. s prilagojeno CRM mobilno podporo do učinkovitejše prodaje

  5. september 2013

  Največja tuja zavarovalnica v Sloveniji, GENERALI zavarovalnica d.d., si prizadeva povečati že obstoječi tržni delež in svojim strankam približati zavarovalniške storitve s pomočjo izboljšanega, naprednega individualnega pristopa. V ta namen uvedla Avtentino CRM rešitev ter tako na enem mestu združila vse ključne podatke o zavarovančevem portfelju, obenem pa bo omogočila več kot 300 uporabnikom še bolj učinkovito in sistematično izvajanje prodajnih aktivnosti.
  Več o ...
   
 • Avtenta tudi letošnje leto sodeluje v projektu Simbioza

  2. september 2013

  Z veseljem vam sporočamo, da se bomo tudi letošnje leto aktivno vključili v največji slovenski prostovoljski projekt Simbioza, ki temelji na medgeneracijskem sodelovanju, solidarnosti in spodbujanju vseživljenjskega učenja.
  Več o ...
   
 • 13. in 14. skupina Poletnih delavnic za otroke LEGO WeDo in Mindstorms

  2. september 2013

  Izobraževalni center Avtenta je uspešno zaključil projekt Poletnih delavnic za otroke LEGO, ki so bile polno obiskane in izredno dobro sprejete.
  Več o ...