Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
  2013
 • Avtenta predstavila rešitev CRM za zavarovalnice v Azerbaijanu

  29. november 2013

  V Bakuju, glavnemu mestu Azerbaijana, sta družbi Microsoft in VeriPark v mesecu novembru organizirali dogodek Driving Customer Aquisition, Retention and Development (Kako pridobiti, razviti in ohraniti odnos s strankami). Osrednja pozornost dogodka je bila namenjena predstavnikom finančnih institucij s predstavitvijo produktov, ki olajšajo upravljanje odnosa s strankami.
  Več o ...
   
 • Avtenta med prvimi 10-imi na SAP Partner Challenge tekmovanju

  20. november 2013

  SAP Partner Challenge se je letos odvijal četrto leto zapored, njegov namen pa je izboljšati poslovanje SAP partnerjev. Avtenta se uvrstila med najboljše tri lokalne zmagovalce, za kar je prejela SAP EMEA Partner Crystal Award, temu pa je sledila še uvrstitev v finalni izbor EMEA League. Izziv se je za Avtento zaključil zelo uspešno, saj je zadnja naloga podjetju prinesla uvrstitev med 10 najboljših ekip izmed 220 sodelujočih. Z udeležbo na tekmovanju smo pokazali odlike in kakovosti našega dela, hkrati pa smo dosegli še večjo prepoznavnost v SAP okolju.
  Več o ...
   
 • Novo v ponudbi – izobraževanja s področij Red Hat, JBoss in HP

  11. november 2013

  Izobraževalni center Avtenta.iqt je sklenil partnerstvo s podjetjema Softergee in HP Slovenija in svojo ponudbo uradnih izobraževanj razširil na področja Red Hat, JBoss in HP.
  Več o ...