Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
  2013
 • Zaključujejo se Avtentine Lego mindstorms delavnice

  27. avgust 2013

  Avtentin izobraževalni center v teh dneh zaključuje s svojimi poletnimi delavnicami Lego mindstorms, ki so bile izjemno dobro obiskane. Vse delavnice so bile polno zasedene, zaradi velikega povpraševanja pa smo v avgustu razpisali celo dodaten termin. Ob zaključku delavnic se zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k uspešni izvedbi delavnic in si želimo še več takih projektov.
  Več o ...
   
 • 11. in 12. skupina Poletnih delavnic za otroke LEGO WeDo in Mindstorms

  23. avgust 2013

  Poletje se počasi izteka in z njim tudi naše poletne lego delavnice, ki jih bomo v naslednjem tednu zaključili. Ta teden smo tako ustvarjali s predzadnjima skupinama otrok, ki sta pokazali izredno željo po skupnem druženju in nadaljevanju tovrstnih izobraževanj ter nas na ta način še bolj spodbudili tako k načrtovanju Lego aktivnosti v času jesenskih počitnic kot ustanoviti lastne FLL skupine.
  Več o ...
   
 • Skupina Talum z Avtentino rešitvijo uvaja brezpapirno poslovanje

  20. avgust 2013

  Avtentina rešitev BusinessConnect bo Skupini Talum omogočila učinkovitejšo in enostavnejšo obvladovanje poslovne dokumentacije, zakonsko skladno brezpapirno poslovanje pa bo pomembno prispevalo k strateškim poslovnim usmeritvam Skupine.
  Več o ...
   
 • 9. in 10. skupina Poletnih delavnic za otroke LEGO WeDo in Mindstorms

  15. avgust 2013

  Tudi avgusta v izobraževalnem centru Avtenta ni prav nič dopustniško. Po krajšem premoru smo ponovno pričeli z izvajanjem Lego delavnic, ki tudi v avgustovskih terminih ostajajo enako polno zasedene, udeleženi otroci pa prav tako pripravljeni na nova ustvarjanja.
  Več o ...