Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
  2013
 • Srečno in uspešno 2014

  23. december 2013

  Hvala za vse priložnosti, sodelovanje in zaupanje v iztekajočem se letu. Naj bo novo leto ustvarjalno, uspešno, polno pogumnih idej in odmevnih uspehov. Vsem želimo prijetne praznike, veliko domačih prazničnih dobrot, druženja s prijatelji, družino, sorodniki ter zadovoljstva in sreče na vseh življenjskih področjih.
  Več o ...
   
 • Vzpostavili smo EDI komunikacijo med Telekomom Slovenije in Applom

  19. december 2013

  Avtenta je v kratkem času poskrbela za direktno EDI komunikacijo s podjetjem APPLE.
  Več o ...
   
 • Uporabniki SAP poslovnih rešitev se odločajo hitreje in bolje

  12. december 2013

  Podjetja, ki so v preteklosti že podprla svoje poslovanje s SAP poslovnimi rešitvami, lahko sedaj posežejo tudi po izjemno učinkovitih orodjih za poslovno analitiko in poročanje o stanju poslovanja v realnem času. Z njimi v vsakem trenutku vedo, kako dosegajo finančne, operativne, proizvodne, kadrovske in prodajne cilje, brez čakanja na poročilo ob koncu meseca.
  Več o ...
   
 • Novo v ponudbi - poslovni program

  2. december 2013

  Tehnični strokovnjaki in inženirji pogosto podpirajo sodelavce v poslovnem procesu. S svojim vpogledom v okolje strank ter vsebinskim poznavanjem storitev in produktov, pripomorejo k odpiranju dodatnih poslovnih priložnosti.
  Več o ...
   
 • Avtenta predstavila rešitev CRM za zavarovalnice v Azerbaijanu

  29. november 2013

  V Bakuju, glavnemu mestu Azerbaijana, sta družbi Microsoft in VeriPark v mesecu novembru organizirali dogodek Driving Customer Aquisition, Retention and Development (Kako pridobiti, razviti in ohraniti odnos s strankami). Osrednja pozornost dogodka je bila namenjena predstavnikom finančnih institucij s predstavitvijo produktov, ki olajšajo upravljanje odnosa s strankami.
  Več o ...
   
 • Avtenta med prvimi 10-imi na SAP Partner Challenge tekmovanju

  20. november 2013

  SAP Partner Challenge se je letos odvijal četrto leto zapored, njegov namen pa je izboljšati poslovanje SAP partnerjev. Avtenta se uvrstila med najboljše tri lokalne zmagovalce, za kar je prejela SAP EMEA Partner Crystal Award, temu pa je sledila še uvrstitev v finalni izbor EMEA League. Izziv se je za Avtento zaključil zelo uspešno, saj je zadnja naloga podjetju prinesla uvrstitev med 10 najboljših ekip izmed 220 sodelujočih. Z udeležbo na tekmovanju smo pokazali odlike in kakovosti našega dela, hkrati pa smo dosegli še večjo prepoznavnost v SAP okolju.
  Več o ...
   
 • Novo v ponudbi – izobraževanja s področij Red Hat, JBoss in HP

  11. november 2013

  Izobraževalni center Avtenta.iqt je sklenil partnerstvo s podjetjema Softergee in HP Slovenija in svojo ponudbo uradnih izobraževanj razširil na področja Red Hat, JBoss in HP.
  Več o ...
   
 • Utrinki LEGO delavnic v času krompirjevih počitnic

  30. oktober 2013

  V času krompirjevih počitnic smo, zaradi izredno uspešnega projekta Poletnih delavnic za otroke LEGO, v svojo družbo povabili otroke, ki zaradi polne zasedenosti poletnih terminov niso uspeli dobiti prostega mesta med poletjem.
  Več o ...
   
 • Simbioza 2013

  29. oktober 2013

  Avtenta je udeležence Simbioze povabila v svoje prostore, kjer je v treh učilnicah izobraževalnega centra dnevno gostila več kot 35 predstavnikov starejše generacije. Prostovoljci, nekateri tudi zaposleni v Avtenti, so tečajnikom predajali znanja o računalniku, internetu, elektronski pošti, družbenih omrežjih in mobilni telefoniji.
  Več o ...
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi