Sodelovali smo na SAP Forumu

Sodelovali smo na SAP Forumu

15. junij 2017

V četrtek, 8. junija 2017, je na Brdu pri Kranju potekal SAP Forum 2017, katerega naslovna tema je bila uresničitev vizije digitalnega gospodarstva. Dogodek je gostil več kot 600 udeležencev, v uvodnem delu pa smo poslušali priznanega strokovnjaka Martina Wezowskija, ki je predstavil iskanje ravnovesja med sodobno tehnologijo in človečnostjo.

Na dogodku smo sodelovali tudi z našimi odličnimi strokovnjaki in razstavnim prostorom. Na okrogli mizi z naslovom "Razmerje s kupci" je sodeloval direktor naše družbe, Miha Praunseis. S predstavniki Gorenja, Pošte Slovenije, SAP Slovenija in Kyuriosity je razpravljal o tem, kako se soočiti z novo poslovno realnostjo in jo obrniti v svoj prid oz. kako resnično spoznati potrošnika. 

V popoldanskem programskem delu pa je Primož Kučič, vodja tima IKT poslovne rešitve na Telekomu Slovenije, predstavil nove smernice in pristope Telekoma Slovenije pri upravljanju IKT. Povzel je glavne trende na področju digitalizacije in predstavil referenčni primer uvedbe SAP-upravljane rešitve.

Na razstavnem prostoru smo skupaj s Telekomom Slovenije predstavljali SAP ERP kot storitev.