Skupine novic

 
Razvrsti po:
 
  2017
 • Kjer je red, je tudi kakovost

  5. maj 2017

  Vsi imamo radi kakovostne izdelke in storitve. Zanje v podjetjih skrbijo ljudje, katerih naloga je vodenje sistema kakovosti. Ta pa je neločljivo povezana s procesi in dokumentacijo. V okoljih, kjer vlada red, lahko uspeva tudi visoka kakovost.
  Več o ...
   
 • Dokumentni sistem je rešilna bilka pisarniškega okolja

  12. april 2017

  Povprečen zaposleni v strogo pisarniškem okolju porabi približno 10 tisoč listov papirja letno, podjetja pa za tiskanje in upravljanje dokumentov porabijo do dva odstotka letnega prometa. Čeprav je res, da tiskanje ni poceni, večino izdatkov vendarle predstavljajo stroški dela, ki se jih velikokrat sploh ne zavedamo.
  Več o ...
   
 • Kako blizu ideala brezpapirnega poslovanja ste?

  27. marec 2017

  V četrtek, 23. 3. 2017 smo uspešno izvedli dogodek »Kako blizu ideala brezpapirnega poslovanja ste?« Na brezplačnem posvetu o brezpapirnem poslovanju smo strokovnjaki iz podjetij Avtenta, Marg, ZZI, Cetis ter Telekom Slovenije poudarili pomen uporabniške izkušnje in poznavanja strank ter predstavili rešitve.
  Več o ...
   
 • Srečno 2017

  2016

  21. december 2016

  Hvala za vse Priložnosti, Sodelovanje in Zaupanje v letu 2016,
  Naj bo novo leto Ustvarjalno, polno pogumnih Idej in odmevnih Uspehov.
  Želimo Vam Čarobne Praznike in Vse Najlepše v 2017!
  Več o ...
   
 • SAP ERP- cenovno dostopen tudi srednjim in manjšim podjetjem

  28. oktober 2016

  V četrtek, 27. oktobra 2016, smo v sodelovanju s Telekomom Slovenije organizirali dogodek SAP ERP- cenovno dostopen tudi srednjim in manjšim podjetjem. Skupaj ponujamo rešitve, ki lahko vaš posel nadgradijo in mu dajo nove razsežnosti. Z izborom najboljših SAP-tehnologij in najsodobnejših procesov za vašo panogo vam SAP ERP brez začetnih investicij zagotavlja stroškovno učinkovito rešitev.
  Več o ...
   
 • Avtenta z nazivom SAP Gold Partner!

  8. avgust 2016

  Velikan poslovne aplikacijske programske opreme SAP je Avtento ponovno okronal z nazivom Zlati partner – SAP Gold Partner, ki velja za najvišji naslov znotraj SAP partnerstva.
  Več o ...
   
 • Utrinki s SAP Foruma 2016

  15. junij 2016

  Avtenta je na torkovem SAP Forumu predstavila SAP Paketne rešitve v Telekomovem oblaku za manjša, srednja in velika podjetja. Podrobnosti naše rešitve, ki jo na trgu ponujamo skupaj s Telekomom Slovenije, je predstavil dr. Rok Libnik, vodja programa B2B IKT v Telekomu Slovenije.
  Več o ...
   
 • Pridružite se nam na SAP Forumu, 14. junija 2016

  14. junij 2016

  Vsako leto SAP Slovenija pripravi srečanje partnerjev, strank in vseh, ki želijo izvedeti najnovejše smernice na področju SAP rešitev. Tako je SAP Forum postal eden izmed poglavitnih letnih dogodkov za vse, ki se zanimajo za SAP rešitve.
  Več o ...
   
 • Avtenta na Dnevu zmagovalnih praks 2016 v okviru projekta Zlati kamen

  2. junij 2016

  V Mestni hiši Ljubljana je danes potekal dogodek namenjen občinam - Dan zmagovalnih praks projekta Zlati kamen, in sicer v organizaciji Planeta GV. V okviru dogodka so podelili nagrade najbolj prodornim občinam na področju trajnostnega razvoja. Letos je glavno nagrado prejela Zelena prestolnica Evrope - Občina Ljubljana za področje mobilnosti.
  Več o ...
   
 
PrviPrejšnji12345ZadnjiVsi