Pomagamo vam postati najboljši<br />IT<br />strokovnjaki.
Pomagamo vam postati najboljši
IT
strokovnjaki.
 
 

 

 
 
 

 
 
 

Izobraževalni center Telekoma Slovenije

Izobraževalni in izpitni center, ki je pod okriljem Avtente nudil izobraževanja in izpite s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij, je z januarjem 2015 prešel na Telekom Slovenije.

V Telekomu Slovenije povezujemo in na enem mestu nudimo celovite, kakovostne in zanesljive IKT-storitve, poleg izobraževalnega centra pa uporabnikom ponujamo tudi programsko opremo, svetovanje pri licenčni ustreznosti, trženje licenčnih sporazumov, pa tudi zagotavljanje rešitev in izvajanje storitev s strokovnjaki z ustreznimi certifikati. Ob tem v Telekomu Slovenije sklepamo partnerstva z vodilnimi globalnimi ponudniki storitev in vsebin, s čimer svojim uporabnikom zagotavljamo najnaprednejše storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo.

Izobraževalni in izpitni center Telekoma Slovenije je prvi uradni izobraževalni center v Sloveniji s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij, doslej pa je prejel številne mednarodne potrditve vodilnih predstavnikov panoge.

Izobraževanja potekajo po najvišjih standardih, Telekom Slovenije pa uporabnikom omogoča izobraževanja z visoko kvalificiranimi predavatelji z ustreznimi certifikati po meri posameznih podjetij in njihovih delovnih procesov. Uporabniki lahko tako izbirajo med izobraževanji z različnih področij: Microsoft, Cisco, SAP, HP, IBM, VMware, RedHat, JBoss, ITIL in PRINCE2.

Ponudba izobraževalnega centra vključuje tudi poslovni program, ki tehničnim strokovnjakom ponuja dodatne kompetence, potrebne za odpiranje novih poslovnih priložnosti.

Poleg širokega nabora izobraževanj za informatike izvajamo tudi poseben program za otroke (Lego delavnice), ki si želijo tehničnih znanj.

Obiščite Izobraževalni center Telekoma Slovenije, najboljši center znanja in odličnosti.

 

 
 
 
 
Rad bi izpostavil izjemno organiziranost in gostoljubnost, lepe in moderne učilnice s super zmogljivimi računalniki ter seveda izjemno znanje vaših predavateljev.
Benjamin Voglar
Dravske elektrarne Maribor, d.o.o.