Pomagamo vam postati najboljši<br />IT<br />strokovnjaki.
Pomagamo vam postati najboljši
IT
strokovnjaki.
 
 

 

 
 
 

 
 
 

Izobraževanja po meri vaših želja

Izobraževalni in izpitni center Avtenta se s ponudbo uvršča v vrh ponudnikov izobraževanj in izpitov s področja informacijsko- komunikacijske tehnologije v Sloveniji.

Pri računalniško- tehničnih izobraževanjih imamo izjemno tradicijo, obsežne izkušnje in mednarodne potrditve vodilnih predstavnikov računalniške industrije.

Izvajamo izobraževanja širokega spektra iz različnih področij: Microsoft, CISCO, SAP, HP, IBM, VMware, RedHat, JBoss, ITIL in PRINCE. Smo licenčni izpitni center Pearson VUE in Prometric.

Ponudbo izobraževalnega centra  smo razširili s poslovnim programom, ki tehničnim strokovnjakom ponuja dodatne kompetence, potrebne za odpiranje novih poslovnih priložnosti. V času šolskih počitnic pa izvajamo tudi LEGO delavnice za bodoče IT strokovnjake.

 

 
 
 
 
Izobraževanja, skupaj z demonstracijami, so odražala tako standardne lastnosti platforme, kot tudi posebnosti Krkinega okolja.
Anton Škof
Krka d.d.
 
 
 
"Avtentin CRM bo naši zavarovalnici omogočal zagotavljanje višjega nivoja kakovosti pristopa do zavarovancev, da bomo tako še bolj prilagodljivi do želja posameznikov in podjetij ter da bomo nadgradili učinkovitost naše prodajne ekipe.”
Tihomir Žilevski, direktor prodaje
Generali zavarovalnica d.d.