Povežemo dokumente v priročne poslovne vsebine.
Povežemo dokumente v priročne poslovne vsebine.
 
 
 
 
 

 
 
 

Vzpostavitev brezpapirnega poslovanja z rešitvijo BusinessConnect™

BusinessConnect™ je sodobna, varna in uporabniško naravnana rešitev za podporo e-poslovanju in je enostavno povezljiva z obstoječim informacijskim okoljem. Omogoča elektronsko podprto upravljanje z dokumentarnim gradivom, sodelovanje z zaposlenimi in izvajanje poslovnih aktivnosti.

 

NE ČAKAJTE NA SKENIRANJE, PREKLOPITE NA DIGITALNO UPRAVLJANJE DOKUMENTOV

Ne glede na to ali gre za uradni dopis, pogodbo, fakturo ali potni nalog, danes praviloma vsi dokumenti nastanejo s klikom na gumb ali menijsko izbiro "ustvarite nov dokument". Sodobno orodje BusinessConnect™ omogoča, da upravljate z dokumenti ter pregledno delate z  njimi od tega "prvega klika" naprej in ne šele, ko jih skenirate za arhiv.


UČINKOVITOST POMENI IMETI PRAVO VERZIJO DOKUMENTA VEDNO PRI ROKI

Prednosti uporabe za učinkovitost vašega dela so izjemne. Takoj najdete pravo verzijo dokumenta, vidite vso zgodovino komentarjev in sprememb ter hitro pošljete gradiva v potrjevanje. S tem se bistveno poenostavi sodelovanje pri vodenju poslovnih in upravnih postopkov ter zagotavljanju kakovosti.


SKLADNOST, MOBILNOST, REVIZIJSKA SLED IN VARNA HRAMBA

Upravljanje dokumentov z e-poslovnimi rešitvami vas razbremeni skrbi za zakonsko skladnost postopkov, zavaruje vas z močno revizijsko sledjo in skrbi za visoko varnost vseh podatkov v elektronski hrambi dokumentov.

Poleg očitnih prednosti za dnevno poslovanje, je z  rešitvijo BusinessConnect možno dostopati do vseh vsebin tudi v mobilnem načinu in digitalno podpisovati dokumente.


PRIJAZNA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA IN MOBILNI DOSTOP

Posebnost rešitve BusinessConnect™ je odlična uporabniška izkušnja, ki omogoča uspešno opravljanje posameznikovih delovnih nalog, bodisi na računalnikih ali mobilnih napravah. Ponuja odličen pregled nad zadolžitvami in dokumenti v obdelavi ter pri tem vseskozi upošteva pravice in vloge uporabnika.


VEČ KOT 10.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV REŠITVE BUSINESSCONNECT™

Rešitev BusinessConnect™ ima že več kot 10.000 uporabnikov in več kot 30 referenčnih postavitev v različnih panogah. Zasnovana je tako, da omogoča tehnološko enostaven in cenovno ugoden prehod na brezpapirno poslovanje ter postopno in fleksibilno implementacijo sistema s pomočjo posamezne uvedbe naslednjih modulov:

Rešitev omogoča generično povezovanje z različnimi zalednimi sistemi.

 

PRISTOPI UVEDBE

Projektni pristop za uvedbo več modulov hkrati

V primeru, da želi organizacija podpreti brezpapirno poslovanje na več vidikih poslovanja naenkrat, se uvedbe lotimo s projektnim pristopom. Izvajamo ga s svojo lastno metodologijo, ki temelji na dobri praksi primerljivih projektov in standardih na področju vodenja projektov.


Paketni pristop za lažji začetek

Za manjše in srednje organizacije smo pripravili paketne rešitve za posamezne vidike poslovanja in le ti omogočajo lažji prehod na brezpapirno poslovanje. Gre za smiselno izbrane module oziroma funkcionalnosti, ki jih je mogoče poljubno uvajati glede na potrebe podjetja, kot so: uvedba modula ISO ali le vzpostavitev vodenja pogodb ali sestankov.

 
 
 

Pošljite povpraševanje

 

Polja označena z * so obvezna!