Brezplačni seminar: Kako z uporabo CRM rešitve hitreje skleniti posel?

Omogočite svojim prodajnikom več časa za prodajo in stik s strankami. Naj bodo vedno pripravljeni na naslednji sestanek in hitreje sklepajo posel.

Avtentina CRM rešitev vsebuje številna pomagala, ki najhitreje opolnomočijo prodajne ekipe za doseganje najboljših prodajnih ciljev. Prodajnikom pomaga pri skrajševanju in obvladovanju prodajnega procesa; od ustvarjanja priložnosti do zaključka posla.

S predstavijo naše rešitve v živo in možnostjo preizkušanja le-te na mobilnih napravah, ki bodo na voljo na dogodku, boste spoznali, kako bi lahko povečali učinkovitost svojih prodajnikov pri sodelovanju s strankami! Pojasnili vam bomo, kakšne so dobre prakse in čemu se je dobro izogniti.

 

Brezplačni seminar:

KAKO Z UPORABO CRM REŠITVE HITREJE SKLENITI POSEL?

 

Kdaj: četrtek, 19. junij 2014 ob 10:00

Trajanje: 2 uri

Lokacija: Avtenta d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana

Namenjeno vsem vodstvenim zaposlenim, ki se aktivno ukvarjajo s prodajo ali marketingom

PRIJAVA

 

 

PROGRAM DOGODKA:

 

9:30 - 10:00             

Sprejem in kava ob rogljičku

10:00 - 10:30

Dejan Blatnik, prodaja E-poslovnih rešitev, Avtenta: Ali imajo vaši prodajniki vpogled v vse pomembne podatke o stranki na enem mestu?

10:30 - 11:00

Matej Košir, svetovalec za E-poslovne rešitve, Avtenta: Kaj mora imeti vsak prodajnik vedno pri roki 5 min pred sestankom s stranko?

Odmor za kavo

 

11:20 - 12:00

Dejan Blatnik, prodaja E-poslovnih rešitev, Avtenta: Kako lahko CRM rešitev pomaga do boljših prodajnih rezultatov?

12:00 -

Individualni razgovori

 

OPIS PREDAVATELJEV:

 

Dejan Blatnik je strokovnjak za IT poslovne rešitve na področju upravljanju odnosov s strakami in je odgovoren za prodajo (razvoj in vertikalizacijo) CRM rešitev v podjetju Avtenta d.o.o..

Njegovo široko strokovno znanje spremljajo desetletne izkušnje na področju elektronskih oz. IT poslovnih rešitev v različnih panogah (bančništvo, zavarovalništvo, trgovina, javna uprava, ...). Pri svojem delu sledi in upošteva najnovejše trende, ki jih prenaša v prakso skozi razvoj novih produktnih rešitev po meri posameznih naročnikov oziroma poslovnih panog. Razume poslovne modele in izzive naročnikov ter stremi k oblikovanju najboljšega paketa IT storitev zanje.

Je prepričljiv govornik, z vsebinsko zanimivimi in praktično usmerjenimi predavanji. Svoje odlične predavateljske sposobnosti je dokazoval na številnih oglaševalskih, medijskih in strokovnih dogodkih ter delavnicah (DOKSIS, Forum ZAUH, TISEP, HOUSING, DSI, ...).

 

Matej Košir je strokovnjak za IT poslovne rešitve na področju dokumentnih sistemov in sistemov za upravljanje odnosov s strankami. V Avtenti je zaposlen kot svetovalec in je odgovoren za vsebinsko oblikovanje rešitev in izvedbo.

V zadnjem desetletju se je pri vpeljavi poslovnih rešitev srečeval z različnimi vsebinami in procesi različnih panog, pri čemer je osvojil širok spekter izkušenj. Te mu pomagajo pri oblikovanju najbolj optimalnih rešitev za naročnika. Poleg vsebin, na področju CRM pomaga tudi pri vodenju projektov in upravljanju z resursi.

Matej je opravil veliko število zahtevnih predstavitev pred najvišjimi odločevalci v večjih organizacijah, kot so MORS, MF, SID banka, Gorenjska Banka, Bolnišnica Celje in Murska Sobota, Mercator, Zavarovalnica Triglav, Vzajemna Zavarovalnica... Pri svojih predstavitvah izpostavlja ključne optimizacije in dodano vrednost za naročnik s praktičnim prikazom funkcionalnosti.

 

PRIJAVA NA BREZPLAČNI SEMINAR: